Restyle | 2019
Badmeester Keimpe werd in 2019 vier weken tijd volledig omgetoverd. Omdat het restaurant grote drukte kent was het noodzaak om de keuken groter te maken en de logistiek binnen het bedrijf te verbeteren. Daarnaast was het met een grote verbouwing dan ook gelijk mogelijk om de wensen van de gasten mee te nemen. Een open keuken, centraal in het restaurant. Veel meer raamplaatsen, dus meer uitzicht over het Slotermeer, lichtere plekken, knussere hoekjes, maar ook werkplekken en aparte afsluitbare ruimtes waar je apart en exclusief kunt dineren, vergaderen of feestjes vieren. Kortom multifunctioneel. Hoe leuk is het om na twaalf jaar een volledig nieuw bedrijf neer te zetten en dan ook gelijk het concept onder de loep te nemen. Het roken van de paling en zalm kan niet meer weggedacht worden bij de badmeester en is dan ook nog steeds een belangrijke delicatesse welke blijft. Het verrassen van de gasten is ook nog het uitgangspunt, wel wordt er nu meer ingespeeld op de wens om meer te kunnen proeven.