LIVE MUZIEK 

Lazy Sunday afternoon

Wanneer je op een zondagmiddag een mooie wandeling maakt naar het Slotermeer, kun je verrast worden door klanken van Jazz en Blues. Dan is het waarschijnlijk de laatste zondag van de maand en bij Badmeester Keimpe kun je dan genieten van een inmiddels niet meer weg te denken evenement. Restaurant Badmeester Keimpe organiseert iedere maand een Lazy Sunday afternoon.

De naam zegt het al, lekker luieren en genieten van diverse optredens met een heerlijk glas wijn. Daarbij kun je de keuken van Badmeester Keimpe leren kennen. Om de middag compleet te maken staat de chef midden in het restaurant heerlijke amuses te maken. Van het huis! Proef de inspiratie uit de keuken van Badmeester Keimpe. Al zeven jaar is het een vast programma en iedere Lazy Sunday wordt goed bezocht.

Badmeester Keimpe kent inmiddels veel muzikanten. En velen zijn inmiddels bekenden geworden. Muzikanten die ieder jaar optreden, waaronder, Weima & vd Werf, grytz & Grize en Johan Keus & Jack Bottleneck. Via via komen daar steeds weer nieuwe muzikanten bij. Het is hier dan soms ook een ontmoetingsplaats van kunstenaars in de muziek. Zo is het niet vreemd dat er ook plotseling verrassende gastoptredens zijn. Alle genres passeren de revue. 

CéCé

CéCé bestaat sinds begin 2018 en speelt de muziek die hun inspireert, songs waar ze door geraakt worden of nummers die ze gewoon heerlijk vinden om te vertolken.

Een breed muziekassortiment. Toegankelijke jazzhits. Poppy standards: bekend en minder bekend, recent en minder recent. Easy listening, uptempo, toegankelijke jazzy stuff en andere muziekstijlen. Verrassende, afwisselende keuzes. Plezier in musiceren staat voorop voor deze band die bestaat uit muzikanten die ervaring combineren met enthousiasme

Henk Kuyper

Troubadour Henk Kuyper speelt meeslepende muziek en gebruikt hier voor zijn karakteristieke stem, warme gitaarspel en volklinkende mondharmonica. Zijn muziekstijl ligt in de blues, folk, country en popmuziek hoofdzakelijk uit de jaren 60/70. Maar ook de hedendaagse muziek komt aan bod.

In de begin jaren 80 is Henk begonnen met het maken van muziek. Zijn roots liggen in de blues, maar heeft dit verder uitgewerkt in andere stijlen. Bob Dylan, Neil Young, Johnny Cash, John Denver, Cat Stevens, the Eagles, Beatles, Simon and Garfunkel, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Elvis Presley maar ook Ed Sheeran, Jason Mraz,  Robbie Williams en Danny Vera hoort u o.a. voor bij komen.

Kortom sfeervolle muziek van niveau wat je eigenlijk niet wilt missen.

Two Faces

Two faces is (zoals de naam al doet vermoeden) een duo dat in de allerkleinste bezetting rock-classics brengt, zonder dat de essentie en oorsprong van het liedje eronder lijdt. Verrassend is daarom ook hun repertoirekeuze dat nummers bevat van oa. Neil Young tot Deep Purple en van Tom Petty tot Peter Gabriel, traditionals en zelfs Pink Floyd.
De eerdergenoemde essentie wordt voorzien van jarenlange, muzikale ervaring. Daarnaast is er veel onderlinge interactie waardoor de muzikale elementen in hun spel nog beter naar voren komen. Dit duo haalt op deze manier het beste in elkaar en zichzelf naar boven en bewijzen daardoor dat een kleine formatie toch compleet, muzikaal en dynamisch kan klinken. 

Weima & van der Werf

Weima & van der Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Dit heeft zijn weerslag op publiek die zij on the road mogen begroeten…
Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld en de show loopt snel door … klassiekers worden afgewisseld met moderner werk en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.
 

Combo Bossa Bela

‘Combo Bossa Bela’ neemt je met hun lekker in het gehoor liggende bossa nova en latin repertoire direct mee naar Braziliaanse sferen.

Ben je liefhebber van deze muziekstijl, dan is het zeker de moeite waard om naar ‘Combo Bossa Bela’ te komen kijken en luisteren.
Doordat zangeres Astrid vrijwel alle bossa nova nummers in het Portugees zingt, waan je je écht in een kroegje in hartje Rio!  Met deze muziekstijl kun je heerlijk wegdromen, maar je kunt er zeker ook op dansen.