Lazy Sunday afternoon

Wanneer je op een zondagmiddag een mooie wandeling maakt naar het Slotermeer, kun je verrast worden door klanken van Jazz en Blues. Dan is het waarschijnlijk de laatste zondag van de maand en bij Badmeester Keimpe kun je dan genieten van een inmiddels niet meer weg te denken evenement. Restaurant Badmeester Keimpe organiseert iedere maand een Lazy Sunday afternoon.

De naam zegt het al, lekker luieren en genieten van diverse optredens met een heerlijk glas wijn. Daarbij kun je de keuken van Badmeester Keimpe leren kennen. Om de middag compleet te maken staat de chef midden in het restaurant heerlijke amuses te maken. Van het huis! Proef de inspiratie uit de keuken van Badmeester Keimpe. Al zeven jaar is het een vast programma en iedere Lazy Sunday wordt goed bezocht.

Badmeester Keimpe kent inmiddels veel muzikanten. En velen zijn inmiddels bekenden geworden. Muzikanten die ieder jaar optreden, waaronder, Weima & vd Werf, grytz & Grize en Johan Keus & Jack Bottleneck. Via via komen daar steeds weer nieuwe muzikanten bij. Het is hier dan soms ook een ontmoetingsplaats van kunstenaars in de muziek. Zo is het niet vreemd dat er ook plotseling verrassende gastoptredens zijn. Alle genres passeren de revue. 

AGENDA live muziek Lazy Sunday afternoon

31 MEI 2020
Combo Bossa Bela  

15:00 uur tot 19:00 uur 
Combo Bossa Bela’ neemt je met hun lekker in het gehoor liggende bossa nova en latin repertoire direct mee naar Braziliaanse sferen. Ben je liefhebber van deze muziekstijl, dan is het zeker de moeite waard om naar ‘Combo Bossa Bela’ te komen kijken en luisteren.

28 JUNI 2020
Johan Keus  


15:00 tot 19:00 uur
Als uitvoerend muzikant maak Johan Keus alleen of samen met anderen live-muziek. Ik ben een professionele en veelzijdige gitarist en bassist, en speel samen met bekende muzikanten uit Friesland en daarbuiten. Variërend van blues, pop, rock, folk, jazz, klassiek tot soundscapes en meditatieve muziek.