HAPJES | TUSSENDOOR
BITTERBALLEN 9.00
mosterd
VEGETARISCHE BITTERBALLEN 9.00
mosterd
KARAAGE KIP 9.00
chipotle
NACHO'S 12.75
guacamole, mozzarella, chili en
crème fraîche
KAASSTENGELS 12.00
chili
GEMENGDE OLIJVEN 6.00
VEGGIE LOADED FRIES 7.50
Vadouvan mayonaise
BADMEESTERS TRAP 32.00
drie planken met koude delicatessen,
brood met dips en warme hapjes
PLANKEN
VLEESPLANK 18.50
prosciutto, chorizo, coppa de Parma
en porchetta
VISPLANK 21.00
tonijnsalade en gerookte vis van
het rokersplein
VEGETARISCHE PLANK 18.00
bara bara, artisjok, gyoza, olijven,
jalapeno
BROODPLANK 6.75
Twee dips
LUNCH
BAGEL PORCHETTA. 13.50
gekarameliseerde zilverui,
druivenmost-most
BAGEL TONIJNSALADE. 12.75
cherrytomaat, sperzieboontjes en
ansjovismayonaise
DONKERBRUINE WALDKORNBOL
STOKÂLDE FRYSKE 13.00
vijgenchutney en amandel
GRIEKSE YOGHURT
PINDA & BANAAN 11.50
chia, granola, bessen, honing
AMERICAN PANCAKES. 10.00
banaan, chocoladesaus en slagroom
ROEREI 13.50
bosui en cherrytomaat
RUNDERBURGER 19.50
mesclune, bacon, Amsterdamse ui
en chipotle-mayonaise
SALADE CAMBOZOLA 18.00
peer en honing-balsamico
HELE PALING 18.00
Op het terras gerookt,
brood en roomboter
PITA KOREAANS VUURVLEES. 17.25
warm, lucht pittig met knoflook-chili
SOEP
SOEPINSPIRATIE 8.50
Bijzondere soep,
iedere keer anders
TOMATENSOEP 8.50
gegrilde paprika, crème fraîche , bosui
VOORGERECHTEN
GEVULDE TACO OP KIMCHI 15.75
keuze uit:
- Licht pittig vuurvlees met bosui
en kewpiemayonaise
- Ai tuna met mango en wasabi
mayonaise
BANANENBROOD CAMBOZOLA 13.75
Vijgencompote
HELE PALING 17.00
Van Badmeesters rokersplein
STEAK TARTAAR EN
STOK ÂLDE FRYSKE 16.50
Mosterdmayonaise, salt & vinager
kikkererwten
SOEPINSPIRATIE 8.50
Bijzondere soep,
iedere keer anders
TOMATENSOEP 8.50
gegrilde paprika, crème fraîche , bosui
TIP! Deel een plank als voorgerecht (kijk bij de planken)
HOOFDGERECHTEN
BUTTER CHICKEN. 20.50
katjang, rettich in het zuur, casavekroepoek
BAVETTE STEAK 32.50
krokant van prosciutto en miso-gember boter
TONIJN STEAK 31.00
sesam, wakame, soja en wasabimayonaise
HEILBOT 26.00
sinaasappel-limoen-pepersaus
PALINGTAFEL, 200 gr. 33.00
Hele paling, gerookt op het terras
WAFEL VAN SPRUITJES 23.00
knoflookchampignons en een saus van
chili en paprika
KAASFONDUE 24.00
Sud ‘n sol, walnoten en dragon
RUNDERBURGER JALAPENO
EN PORCHETTA. 22.00
mesclune, bacon, Amsterdamse ui, tomaat
en chipotlemayonaise
FALAFEL SPINAZIEBURGER
GEGRILDE PAPRIKA 22.50
gekarameliseerde zilverui,
guacemole-crème fraîche
EXTRA:
Wij houden niet van weggooien,
daarom kunnen bijgerechten los
besteld worden.
FRIET mayonaise 3.50
FRISSE SLA 3.75
NAGERECHTEN
SORBET 9.75
Coulis, vers fruit, sorbetijs
WITTE CHOCO-MOUSSE
& PARFAIT VAN FRAMBOOS 11.00
crunchy yoghurt en knettersuiker
VANILLE IJS EN CHOCOLADESAUS 9.75
gekarameliseerde pinda's
LIMONCINI TIRAMISU 10.00
Pistacheroom
SHORTBREAD, DONUT
& CHOCOLA 9.75
KAASPLANK 13.50
kletzenbrood en dadelstroop
DESSERTWIJNEN
MONBAZILLAC
5.75
Chateau Bellevue, Sud Quest,
Sauvignon Sémillon
ROOI MUSCADEL 5.75
Wynlandgoed, Rietvallei, Robertson