Lunch

SMØRREBRØD
Drie keer Deens belegd roggebrood : vis, vlees en vegetarisch 11.00  

TOSTI VAN DE BAKPLAAT  met pulled chicken en mosterdkaas 7.75

HUISGEMAAKTE HAMBURGER 
 kaas, bacon, tomaat en ui 9.75

WALDKORN WALNOOTHAM 
grana en pesto van sud ‘n sol 9.00  

 BIETENWRAP GEITENKAAS
kokosnoot-siroop, pecannoten en zoet zure rode kool 8.75

TUNNBROOD GEROOKTE ZALM 
 yuzu-aioli en kroepoek sepia 9.75

HELE PALING MET TOAST
op het terras gerookt 11.00

VIER EIEREN
 ham en kaas 8.50

SALADE BURATTA
gegrilde perzik, verse vijgen en groentechips 12.50 

SOEPINSPIRATIE
 wisselende soep 6.00

TOMATENSOEP
 geroosterde kikkererwten en daslookpesto 6.00

Tussendoor / planken 

Planken

VLEESPLANK
prosciutto crudo, droge worst en walnootham 13.50 


VISPLANK
Hollandse garnalen en huisgerookte paling en zalm 17.00

VEGETARISCHE PLANK
kaas, gerookte amandelen, olijven en chutney 12.50

BROODPLANK
diverse dips 5.50

BADMEESTERS PLANK
combinatie van tussendoortjes en planken 22.50 

BITTERBALLEN
mosterdmayonaise 7.50

KIPGYOZA'S
chilisaus 9.00

GEFRITUURDE GARNALEN
sojamayonaise 9.25

BITTERGARNITUUR
luxe mix van hapjes 10.50

NACHO'S
Kaas, bosui, guacamole en crème fraîche 7.25 

Diner

geniet van ons bekende ambachtelijke gerechten met een eigenwijze twist of proef een heerlijke combi-platter welke door de chef met zorg is samengesteld. Laat je verrassen door de Badmeester.

COMBI-PLATTERS


CURRY• KIPGYOZA • KOKOS
Indiase curry met kipgyoza en kokosrijst met krokante buikspek 19.50
Wijnadvies: Gregoris, pinot grigio

PICANHA• DIAMANTHAAS • OUDE KAAS
Picanha met zwarte knoflook en tartaar van diamanthaas met een bitterbal van oude kaas 20.75
Wijnadvies: Crucero, Cabernet sauvignon

GROENE ASPERGES • CAMEMBERT• VIJGENSALADE
groene asperge in vadouvan tempura en gebakken camembert met uien- chutney en verse vijgensalade 19.75
Wijnadvies: Bardolino classico,  corvino,  rondinella, molinara  

KABELJAUW • TONIJN • ZALM kabeljauw met tartaar van tonijn en huisgerookte zalm 21.75
Wijnadvies: Touraine,  sauvignon blanc


AMBACHTELIJK VAN DE BADMEESTER


PALINGTAFEL 300 GR.
hele paling, gerookte op het terras  26.00
Wijnadvies. Touch of oak , Chenin blanc

CÒTE DE BOEUF,
green egg   36.50

BURGER LAKENVELDER
met pulled chicken op Turks brood met zoet zure rode kool, mosterd-mayonaise en cheddar 17.50
Wijnadvies: Sedosa. tempranillo, syrah, merlot

VISINSPIRATIE
wisselende specialiteit (dagprijs)

BIJGERECHTEN

FRIET MET TRUFFELMAYONAISE 3.00
GROENE SLA   2.50
RABARBER MET RODE BESSEN  3.00

Kinderkaart


KINDERSOEP
tomatensoep of soepinspiratie 4.00

HOTDOG 5.00

POFFERTJES 5.00

FRIET KIPCORN 
Met appelmoes, mayonaise 7.50

FRIET VISNNUGGETS 
Met appelmoes, mayonaise 7.50

FRIET BITTERBALLEN 
Met appelmoes, mayonaise 7.50

VERS FRUIT 4.00



Nagerechten

SORBET
Vers fruit, sorbet-ijs en coulis 8.75

DESSERT PROEVERIJ
Verrassend!   10.50

VANILLE IJS
Chocoladesaus met rode peper 7.75 

DRIE KEER KAAS
Lekker met een sherry px 10,00 

CHOCOLA
Chocola en shortbread 7,00  

KINDERIJS, 
zelf versieren 4.50

WATERIJS
N'ice / sprim, ijsjes van echt fruit. 2.50

DESSERT WIJNEN: 

Monbazillac, 
Chateau Bellevue, Sud Quest, sauvignon en semillon        4.50 

Rooi Muscadel, 
Wynlandgoed Rietvallei, Robertson                                               4.50 

Nagerechten

Sorbet
Vers fruit, sorbet-ijs en coulis 8.75

Dessert proeverij
Verrassend!   10.50

Vanille ijs
 Chocoladesaus met rode peper 7.75

Drie keer kaas
Lekker met een sherry px 10,00

Chocola
Chocola en shortbread 7,00  


DESSERT WIJNEN: 

Monbazillac, 
Chateau Bellevue, Sud Quest, sauvignon en semillon        4.50 

Rooi Muscadel, 
Wynlandgoed Rietvallei, Robertson                                               4.50