VERSCHILLENDE BUFFETTEN
Koud en warm buffet (met oa. lasagne en sukade)
Koud:
- Pastasalade met pompoen, geitenkaas en kruidnagel-basilicum
- Bieten-salade met burrata, parmaham en pistache-pesto
- Brood met diverse dips
- Wraps divers belegd (vis, vlees, vegetarisch)
- Huisgerookte zalm
- Huisgemaakte porchetta
warm:
- Sukade stoof
- Lasagne vegetarisch met courgette en wilde spinazie
- Varkensfilet met saus van roze peper en togarashi
- aardappel-gratin
Koud en warm buffet (met dagverse vis en procureur)
Koud:
- Citrussalade met rode radicchio, granaatappel en amandelen,
- Zoete aardappelsalade met bacon, augurk, rode peper en maïs,
- Brood met diverse dips
- Plateau vis:
Garnalen
Huis-gerookte zalm
Haring
- Plateau vlees:
Italiaanse ham
Vlees uit de streek
Warm:
- Procureur gestoofd in Kriek lambic met hazelnoot,
- Dagverse vis met saus van Verdejo en limoncello
- Indiase curry met paksoy en kip
- Wilde rijst
- Aardappel gratin