VERSCHILLENDE BUFFETTEN

Koud en warm buffet  (met oa. lasagne en sukade)

Koud: 

  • Pastasalade met pompoen, geitenkaas en kruidnagel-basilicum
  • Bieten-salade met burrata, parmaham en pistache-pesto
  • Brood met diverse dips


  • Wraps divers belegd (vis, vlees, vegetarisch)
  • Huisgerookte zalm
  • Huisgemaakte porchetta 


warm: 

  • Sukade stoof
  • Lasagne vegetarisch met courgette en wilde spinazie
  • Varkensfilet met saus van roze peper en togarashi
  • aardappel-gratin


Koud en warm buffet  (met dagverse vis en procureur)

Koud:

  • Citrussalade met rode radicchio, granaatappel en amandelen,
  • Zoete aardappelsalade met bacon, augurk, rode peper en maïs,
  • Brood met diverse dips


  • Plateau vis: 

Garnalen

Huis-gerookte zalm

Haring

  • Plateau vlees: 

Italiaanse ham
Vlees uit de streek


Warm:

  • Procureur gestoofd in Kriek lambic met hazelnoot,
  • Dagverse vis met saus van Verdejo en limoncello
  • Indiase curry met paksoy en kip
  • Wilde rijst
  • Aardappel gratin