HAPJESBUFFET

Een diner waarbij je de tijd kunt nemen. Je kunt rustig drie of vier keer langs het buffet gaan om zelf meerdere combinaties te maken. Daarbij kan de borrel geleidelijk overgaan naar het diner. 


Verse groente salades:

Maïs-salade / bonen-salade / bieten-salade


Drie verschillende huisgemaakte amuses 


Spinazie-parelcouscous met verse babyspinazie en oude schapenkaas uit Oudega.


Vleesplateau:Rosbief simmentaler, Coppa di Parma, Spianata romana


Visplateau: Haring, huisgerookte zalm en paling


Twee soorten soep, brood met dips. 


Indiase curry met naanbrood


Aardappeltortilla

€ 20,75 p.p.


Extra's hapjesbuffet

Langzaam gegaarde lende van de houtskool BBQ

€ 4,00 p.p.


Kaasplateau

€ 3,50 p.p.


I.p.v.. haring, hele paling gerookt va het terras

€ 5,00 p.p.